The Flexican heeft de zegen van zijn moeder

Jullie kennen The Flexican natuurlijk van Flinke Namen, maar ook als DJ timmert hij solo hard aan de weg. Zijn moeder zal vast wel eens haar twijfels hebben gehad. Waarom is ‘ie nou niet gewoon hersenchirurg geworden? In de videoserie ‘My Son The DJ’ spreken we dj’s en hun ouders over het (nacht)leven achter de draaitafels. In aflevering 3 The Flexican en zijn moeder, thuis en in het zwembad. Twee plekken waar ze graag zijn (maarja wie niet). Wist je bijvoorbeeld dat The Flexican vroeger op feestjes altijd stil in een hoekje stond? Of Welke samples hij stiekem van zijn moeder kreeg doorgespeeld?

Nieuwsgierig? Bekijk op www.jagerland.nl de hele video.
http://www.jagerland.nl/2010/10/video-my-son-the-dj-afl-3-the-flexican/

Bekijk op www.jagerland.nl ook aflevering 1 over $jammie the Money en zijn moeder en aflevering 2 over Gijs Tettero, zijn ouders en hun huis in Hillegom.
Check aflevering 3 op jagerland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*