LANCERING NEDERLANDS GROOTSTE WEBSHOP IN BIJZONDERE LAPTOPTASSEN

, , , ,

Lataza.nl presenteert haar nieuwe webshop in laptoptassen voor particulieren en bedrijven. Voor iedereen die af wil van het standaard-zwarte-tassen-imago staat vanaf nu het grootste assortiment bijzondere laptoptassen in Nederland voor mannen, vrouwen en jongeren klaar. De webshop maakt het met de keuzehulp makkelijk en veilig om online te kiezen, keuren en kopen uit het grote assortiment. Uitgesproken of ingetogen, trendy of zakelijk: fashionista’s en fashionisto’s kunnen hun looks completeren. IT’S HIP TO BE SQUARE!

Het assortiment omvat een mix van trendy, sportieve en design schoudertassen, handtassen, messengers, briefcases, sleeves en rugtassen uit binnen- en buitenland. In prijsklasse variërend van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van materiaal en grootte. Lataza.nl voert onder andere de merken Abbi, Draag!, Decoded, Fiorelli, Zomoy en Fossil. Ook bedrijven kunnen hun medewerkers of klanten verrassen met een tas waarin hun logo of huisstijl is verwerkt.

De keuzehulp

Uit thema’s (zoals dames, heren, functie, kleur en inchmaat) stellen bezoekers hun eigen selectie samen. Daarbij kunnen ze meerdere keuzes uit een categorie naast elkaar zetten- een unieke service in Nederland, als het om laptoptassen gaat! Zo kan de bezoeker bijvoorbeeld een selectie maken van alle rode, witte én zwarte messengers van 15 én 16 inch. De site presenteert vervolgens alle tassen die binnen de selectie vallen en zet ze met foto, omschrijving en prijs naast elkaar.

Service en zekerheid

Lataza helpt klanten ook met persoonlijk advies en vragen, zowel telefonisch als via e-mail. Tassen worden (gratis binnen Nederland) verzonden in een stevige verpakking, die schade voorkomt. Is een tas onverhoopt niet helemaal naar wens? Retourneren of ruilen kan binnen twee weken, zonder opgaaf van reden. Is een tas beschadigd? Dan ontvangt de klant per kerende post gratis een nieuw exemplaar.

Veilig kopen en betalen

Lataza is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Betalen is veilig geregeld via iDeal, PayPal, creditcard, overboeking of Mistercash.

Win een laptoptas!

Om de opening van de webshop te vieren maakt iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief kans op één van de drie laptoptassen van Zomoy, Abbi of Decoded. Lataza organiseert regelmatig korting- en winacties voor haar bezoekers.

www.lataza.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*