Q2Date.nl; jouw site voor casual dating!

Q2Date.nl; special voor casual dating

Casual dating is de manier om in contact te komen met mensen die open staan voor een relatie zonder al teveel verplichtingen. Wil jij ook graag je grenzen verleggen? Maak dan snel een account aan en misschien kun je die fantasieën die al geruime tijd in je gedachten zitten eindelijk werkelijkheid laten worden. Discretie en anonimiteit staan bij ons hoog in het vaandel dus wij zorgen er altijd voor dat je anoniem blijft. Je hebt echter wel de mogelijkheid om een foto van jezelf te uploaden maar dit is niet verplicht. Jij bepaald dus zelf hoe discreet en anoniem je wilt blijven.

Hoe werkt Q2Date?
Bij de ontwikkeling van Q2Date is er rekening mee gehouden dat je zo weinig mogelijk gegevens hoeft in te vullen om meteen in contact te komen met andere leden. Q2Date werkt dus niet met lange vragenlijsten maar brengt je in contact met potentiële dates door je slechts een aantal vooraf geselecteerde vragen te stellen. Op basis van deze gegevens gaat het Q2date matchingsysteem direct voor je op zoek naar een geschikte match. Het matchingsysteem berekend 1 keer per dag of er een geschikte match met jouw profiel gemaakt kan worden. Het matchingsysteem bepaald aan de hand van 10 relevante weegindicatoren of er een juiste match tot stand is gekomen. Is er een juiste match tot stand gekomen dan word jij hiervan per e- mail op de hoogte gesteld. Om te reageren en in contact te komen met de door jouw aangeleverde match moet je eerst een premium (betaald) lidmaatschap afsluiten.

Q2Date is dé site voor Casual Dating! Casual dating is de manier om in contact te komen met mensen die open staan voor een relatie zonder al teveel verplichtingen. Wil jij ook graag je grenzen verleggen? Maak dan snel een account aan en misschien kun je die fantasieën die al geruime tijd in je gedachten zitten eindelijk werkelijkheid laten worden. Discretie en anonimiteit staan bij ons hoog in het vaandel dus wij zorgen er altijd voor dat je anoniem blijft. Je hebt echter wel de mogelijkheid om een foto van jezelf te uploaden maar dit is niet verplicht. Jij bepaalt dus zelf hoe discreet en anoniem je wilt blijven.

Voor meer informatie;
Q2Date
service[at]q2date.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*