Maak je eigen Pink Ribbon sieraad bij Pink Pepper en steun de borstkankermaand!

Pink Pepper A’dam steunt Pink Ribbon: Maak je eigen sieraad voor het goede doel.

Pink Pepper A’dam biedt een workshop sieraden maken voor Pink Ribbon aan, waarbij een deel van de opbrengst wordt afgedragen aan dit goede doel.

Pink Pepper is een landelijke organisatie die activiteiten voor de zakelijke en particuliere markt organiseert. Wij dragen Pink Ribbon een extra warm hart toe omdat wij als eigenaren van onze vestigingen in Leiden en Amsterdam en ook al onze medewerkers vrouw zijn. Dus ook wij krijgen met borstkanker te maken.

Op onze locatie in Amsterdam is er de mogelijkheid aan te schuiven en een uniek sieraad te maken, uiteraard voorzien van het Pink Ribbon label. De workshop kost EUR 25,-, waarvan EUR 10,- naar Pink Ribbon gaat. Materiaal en een drankje zijn inbegrepen. Lijkt het je leuk deel te nemen? 31 oktober van 14.00- 16.00 kun je bij ons terecht. Meldt je aan via amsterdam@pinkpepper.nl of kijk op onze website www.pinkpepper.nl.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*