NIEUW! De Recaro Milano kinderstoel

BCS Recaro heeft weer een Recaro kinderstoel aan het assortiment kunnen toevoegen. De Recaro Milano is vanaf nu leverbaar als instapmodel voor de leeftijdsgroepen II en III.

De Recaro Milano is eigenlijk de basisversie van de Recaro Monza en is gebaseerd op de voorheen geleverde Recaro Young Style, maar dan uiteraard wel aangepast naar de huidige maatstaven wat er van een autokinderstoel verwacht mag worden. Doormiddel van de handgreep is de Recaro Milano eenvoudig te vervoeren en in de auto te plaatsen. De kinderstoel kan doormiddel van de 3puntsgordel van de auto vastgemaakt worden en de gordelgeleiders stemmen de stoel optimaal af op de gordels van de auto. De Recaro Milano is leverbaar in vier verschillende bekledingsvarianten.

Kijk voor alle specificaties van de nieuwe Recaro Milano of het gehele Recaro kinderstoelen assortiment op www.bcsrecaro.nl.

RecaroMilano

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*