NetDialog kiest voor QoS, Acceleratie en Layer7 ApplicatieClassificatie van Exinda

“We zijn ontzettend blij met Exinda als onze nieuwe WAN Optimalisatie technologie partner”

Conform de overeenkomst zal NetDialog het volledige Exinda portefeuille verkopen, tesamen met NetDialog software NetX voor het monitoren van de prestaties van bedrijfskritische applicaties en optimalisatie van het wide-area-network (WAN).

“We zijn opgetogen over deze uitbreiding op ons portfolio van WAN Optimalisatie merken. Exinda is een perfecte aanvulling op ons portfolio, omdat de appliance uitstekend uit te lezen is door NetDialog’s software NetX. NetX stelt gebruikers in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week, hun eigen applicaties te monitoren middels een web portal. NetX collecteert deze applicatie-informatie (>800 bedrijfsapplicaties) door routers en WAN Optimalisatie apparatuur op gezette tijden uit te lezen”, geeft Patrick Jonker, VP Sales van NetDialog, aan.

“Bijzonder is de combinatie van quality of service (QoS), acceleratie en layer7 applicatieclassificatie, waardoor Exinda een onderscheidend produkt en veel toegevoegde waarde biedt aan diverse bedrijven”, alsdus Willem Verhoof, Country Manager Benelux bij Exinda.

Over Exinda                       

Exinda Networks is de leverancier op het gebied van netwerk monitoring, applicatie acceleratie en performance optimalisatie oplossingen. Door Exinda toe te passen krijgen netwerkmanagers inzicht in het dataverkeer op het netwerk en kunnen ze business kritische applicaties voorrang verlenen t.o.v niet business gerelateerd dataverkeer. De beheerder krijgt daarmee realtime controle over zijn WAN en kan deze optimaal benutten, met als belangrijkste punt de productiviteit van het netwerk te waarborgen. Exinda levert betaalbare en efficiënte oplossingen die het WAN betrouwbaar en inzichtelijk maken.

Over NetDialog                 

NetDialog is een Nederlandse onderneming die sinds 2003 actief is op het gebied van ‘Application Delivery Networks‘ (oftewel ‘WAN Optimization Controllers’) en ‘Application Performance Monitoring’ (oftewel End-to-End Monitoring). Wij ondersteunen organisaties met het in kaart brengen van hun applicatielandschap, de impact die applicaties hebben op de ICT infrastructuur en hoe applicaties daarin presteren. Met onze kennis en ervaring op deze gebieden hebben wij de afgelopen jaren veel enterprise organisaties, maar ook nederlandse overheden in staat gesteld tegen lagere kostenniveau’s hun interne en externe klanten beter te ondersteunen. NetDialog levert een zelf ontwikkelde software oplossing. Deze oplossing, genaamd NetX, stelt gebruikers in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week, hun eigen applicaties te monitoren middels een web portal. NetX collecteert deze applicatie-informatie (>650 bedrijfsapplicaties) door routers en WAN Optimalisatie apparatuur op gezette tijden uit te lezen. Kijk voor meer informatie op www.netdialog.eu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*