Nieuw; Millium Preventief

Hoofdluizen steken ieder jaar de kop op! Daarom introduceert Millium een preventieve luizenshampoo op natuurlijk basis ter voorkoming van besmetting met hoofdluis. De shampoo is speciaal bedoeld om met het hele gezin preventief te gebruiken wanneer er in de omgeving hoofdluis is geconstateerd. Maar de shampoo is ook geschikt om na de vakantie preventief te gebruiken als de kinderen weer naar school gaan.

Voor de acute bestrijding van hoofdluis en neten is er Millium Acuut, inclusief stalen netenkam. Deze shampoo zit sinds kort in een nieuwe verpakking en nieuwe fles.

Over Millium;
Millium is bedacht als alternatief voor de bestaande middelen. Na behandelingen met andere middelen die hoofdluis bestrijden bij onze kinderen dachten we: “dit kan ook op een andere manier”.

We realiseerden ons dat tropische planten allerlei oliën maken om insecten te weren. Deze oliën hebben wij toen geselecteerd voor Millium. Van de honderden oliën, die in tropische planten voorkomen, hebben we die oliën geselecteerd, die met een gerust gevoel gebruikt kunnen worden door kinderen én die effectief insecten doden. Het resultaat: een kindvriendelijke anti-luizen shampoo die hard is tegen hoofdluis en zacht voor het kind.

Meer informatie;

Voor meer informatie neemt u contact op met Imgroma B.V.
Adelbert van Scharnlaan 170 A-2
6224 JX Maastricht
Postbus 694
6200 AR Maastricht
Website; http://www.imgroma.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*