Nieuwste serie Papicolor nu bij Inkstation Ede.

Inkstation Ede breidt haar assortiment uit met de nieuwste serie uit de Home office collectie van Papicolor; Papiprint. Deze serie bestaat uit diverse kleuren, diktes en soorten papier van een hoge kwaliteit.

Hoewel de eerste prioriteit van Inkstation ligt bij het navullen van inkt- en tonercartridges, richt zij zich op alles wat nodig is voor het maken van een goede print. Bij Inkstation Ede kunt u terecht voor printers, nieuwe cartridges en niet onbelangrijk; papier.  De winkel biedt een ruim assortiment aan fotopapier, etiketten en gekleurd papier.

“De keuze van het papier is heel belangrijk voor de kwaliteit van een print” vertelt Cor Wander, eigenaar van Inkstation Ede. “Dan kun je nog zo’n mooie printer hebben, met papier van een slechte kwaliteit krijg je ook een slechte print.”

Inkstation voegt de nieuwste serie van Papicolor toe aan haar assortiment. De Papiprint serie is papier van een hoge kwaliteit, geschikt voor inkjet- en laserprinter en zelfs om op te kopiëren. De serie bestaat uit papier, karton, enveloppen, kaarten en visitekaartjes.
De Papiprint serie biedt een ruime keus in kleur en dikte. Naast achttien unikleuren, bevat de serie ook papier met wolken- of marmerpatroon in diverse kleuren en papier met een softere uitstraling in de bijzondere kleuren kiezel, brons, zilverblauw en champagne.

U kunt het nieuwe papier assortiment bekijken bij Inkstation Ede, Vendelstraat 13.
Meer informatie over de winkel vindt u op www.oeps-inktop.nl