Online stickers drukken bij sticker 12

,

Online stickers drukken bij sticker 12

Sticker 12  is de specialist op het gebied van indoor & outdoor stickers. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van plakbare media kunt u met vertrouwen u stickers bij ons bestellen. Ons motto is het leveren van kwaliteit stickers tegen concurrerende prijzen.
Met een volledig geautomatiseerde website en een modern machinepark kunnen wij snelheid, kwaliteit en logistiek tot het uiterste benutten en u voorzien van eerlijke prijzen. Naast eerlijke prijzen staat het milieu ook hoog in het vaandel binnen onze onderneming. Om het milieu te ontzien werken wij daarom met de modernste drukpersen en de meest milieu vriendelijke inkten.

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden werken wij met diverse standaard formaten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op de website, direct online in de design studio u eigen stickers te ontwerpen.

Of u nou kiest voor 1 kleur of voor meerdere kleuren het maakt ons niet uit, wij hanteren 1 prijs. Tevens is de ondergrond niet van invloed op het prijs niveau, kortom u hoeft niet te bezuinigen op kwaliteit.

Sticker 12 werkt samen met UPS en verstuurt dagelijks stickers naar diverse klanten in heel Europa. Wij bieden een gratis standaard verzending naar heel Europa!

Kortom voor online stickers bent u bij ons op het juiste adres.

www.sticker12.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*