Planet Interactive komt met Lingo, Totally Spies, Pim Pam Pet, Mens Erger Je Niet en Party en Co Junior voor de Mi2 spelcomputer

PERSBERICHT

Planet Interactive komt met 5 licentiegames voor de Mi2 spelcomputer

Purmerend, 22 oktober 2010

Planet Interactive gaat Lingo, Party & Co Junior, Pim Pam Pet, Mens Erger je Niet en Totally Spies op de Mi2 spelcomputer uitbrengen. Hiervoor zijn licentieovereenkomsten getekend met IDTV, Koninklijke Jumbo B.V. en Marathon-Mystery Animation Inc.

Deze vijf licentiegames zullen in de nieuwe Mi2 worden toegevoegd aan de bestaande 100 games line up.

Tevens is het voor bezitters van de eerste generatie Mi2 met 100 games mogelijk om de nieuwe licentiegames (tegen betaling) te kunnen downloaden; de licentie downloadprijzen beginnen al vanaf twee euro per game.

De Mi2, een geavanceerde portable handheld gameconsole met 100 ingebouwde games en een 3.5 inch groot LCD scherm werd met succes in october 2009 op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Met de ingebouwde accelerometer hoef je de console alléén maar te kantelen om games te besturen. Daarnaast kunnen er ook games met de touchpen of op de klassieke wijze worden gespeeld.

Na aanschaf van een Mi2 opwaardeerkaart en het opwaarderen van je Mi2 credits kunnen nieuwe games digitaal worden gedownload en op de Mi2 spelcomputer worden geïnstalleerd.

De Mi2 is verder voorzien van een ingebouwde MP3/MP4 speler, een digitale camera, een video camera/speler en een digitaal fotoalbum.

Licentiegames

Lingo

Lingo op de Mi2 is speelbaar in de vijf, zes en zeven letterversie. Met de touchpen toets je de woorden op het virtuele toetsenbord supersnel in en zie je meteen hoeveel letters er goed zijn en of je het woord hebt geraden. De highscore optie maakt het mogelijk om je highscore en je naam op te slaan. Je kunt Lingo alléén of tegen elkaar spelen.

Totally Spies
In Totally Spies op de Mi2 worden Alex, Clover en Sam door Jerry op diverse missies gestuurd. Inventieve spy gadgets zoals o.a. een infrarood zonnebril of een haarföhn met laserstralen staan je in deze game ter beschikking. Besturing vindt plaats met de klassieke functieknoppen alsmede met de touchpen.

Mens Erger Je niet
De klassieker onder de bordspellen kan je op de Mi2 spelen op een vier- of op een zes spelerbord. Je kunt tegen de computer spelen of met meerdere spelers tegen elkaar.
Het schudden van de dobbelsteen gebeurt door de Mi2 console heen en weer te bewegen.

Pim Pam Pet
Eveneens een echte klassieker. De speler krijgt een opdrachtkaartje en vervolgens activeer je de Pim Pam Pet draaischijf met de touchpen om te bepalen met welke letter het antwoord van het opdrachtkaartje dient te beginnen.

Party & Co junior

Eén van de best verkochte bordspellen.
De bedoeling is om in teams diverse opdrachten zoals tekenen, verboden woord, gebaren/neuriën en het beantwoorden van vragen uit te voeren.
De tekenopdrachten worden met de touchpen op het LCD scherm uitgevoerd en het gooien van de dobbelsteen doe je door de console te schudden. De handige in- en uitzoom functie zorgt voor perfecte speelbaarheid.

Prijzen, beschikbaar- en verkrijgbaarheid

De nieuwe Mi2 met 105 games ligt inmiddels in de winkel en kost € 69,99. De digitale licensed game downloads voor de bestaande Mi2 zijn vanaf eind oktober 2010 beschikbaar voor prijzen vanaf 2 euro per game.

Een Mi2 opwaardeerkaart met 10.000 credits kost 9,99 euro.

Zie ook http://www.intertoys.nl/games/mi2-games

Einde persbericht

Voor artwork of nadere informatie:

Planet Interactive

Ommeland 2

1447 BR PURMEREND

Contactpersoon: Rob Moens

E-mail: rob.moens@planet.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*