Praxis Automation kiest ook voor een Recaro bootstoel

,

Ontwerper, fabrikant en leverancier voor “Mega-Guard” Ship Automation- en Navigation Systems in de maritieme markt Praxis Automation uit Leiden kiest ook voor een Recaro bootstoel.

 Voor hun nieuwste mock-up was Praxis Automation op zoek naar een geschikte stuurstoel. Waar eerst gekozen was voor het instapmodel de Recaro Specialist, is in een later stadium toch besloten om voor de meest uitgebreide stoel uit het programma te kiezen, namelijk de Recaro Ergomed. Aangezien voor deze toepassing in het console geen zuil en armsteunen nodig waren voldeed de Recaro Ergomed uit het autostoelenprogramma. Normaliter zal er als bootstoel gekozen worden voor de Recaro Pacific uit het bootstoelenprogramma van BCS Recaro. Op verzoek hebben wij het logo van Praxis Automation aan de voor- en achterzijde aangebracht.  Om dit logo ook aan de achterkant er goed uit te laten springen is de achterkant van de stoel bekleed in Dinamica zilver net als aan de voorzijde.

 Bent u zelf geïnteresseerd in onze auto- of bootstoelen of bent  in een tailer made oplossing met bijvoorbeeld uw eigen logo op een stoel? Kijk voor meer informatie op onze website www.bcsrecaro.nl

Recaro Pacific

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*