Sales Makelaar wordt Blue Arrow.

,

‘s-Hertogenbosch 25-10-2010 persbericht – Sales Makelaar wordt Blue Arrow.

Tot en met september waren wij het preferred  business to business salesbureau van vele bedrijven in de regio Brabant en ver daarbuiten. Vanaf oktober zijn wij dat gelukkig nog steeds – of opnieuw zo u wilt. U vind ons echter niet meer onder de naam Sales Makelaar…

Vanaf heden noemen wij ons:

Blue Arrow (Sales Improvement Group)

Als salesbureau met 10 jaar ervaring zij wij de afgelopen 3 jaar stevig gegroeid. Dwars tegen de conjunctuur in. Simpel gezegd: we hebben een nieuwe jas nodig. Het liefst op de groei gekocht… Samen met een gespecialiseerd bureau hebben wij gekozen voor een frisse, zakelijke, maar vooral vriendelijke corporate indentity, die nog jarenlang met ons mee kan groeien en recht doet aan de hoge mate van specialisatie die wij inmiddels in huis hebben.

Want uiteindelijk is zowel een naam als uitstraling slechts de verpakking. Wat echt telt is onze passie: uw sales tot onze zorg maken, met al onze kennis die wij in huis hebben. Wij hebben stevige specialisaties in teleservices, sales outsourcing en sales insourcing. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, resultaatgerichte benadering, met altijd heldere afspraken over te behalen resultaten. En de resultaten mogen er zijn. Niet voor niets zijn wij voor vele bedrijven al jarenlang de preferred salespartner.

Onze kracht ligt in de goede relatie en korte lijnen die wij met onze klanten hebben. Dit is vooral mogelijk door een mate van kleinschaligheid, daar zijn wij ons goed van bewust. Daarom zullen wij toekomstige groei bescheiden toestaan, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening ook de komende jaren kunnen waarborgen. Hopelijk mogen wij dat ook voor u doen.

Wij nodigen u uit om onze vernieuwde website te bekijken. Al is het voor onze eerlijke tarieven.

Met hartelijke groet,

Het Blue Arrow Sales Team.

Blue Arrow Sales B.V.
Het Wielsem 10
5231 BW ’s-Hertogenbosch
Tel: 073-6409388 
Email:  info@bluearrow.nl 
Website:  www.bluearrow.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*