Stijlvol en eerlijk op weg

, , , , , ,

De laptoptas was nog niet eerder een accessoire waarmee je mee gezien wilde worden. Daar komt nu verandering in! Luxelaptoptassen.nl verkoopt stijlvolle tassen die comfort bieden aan je laptop, voldoende extra ruimte bevatten en voorzien zijn van een mooi design. Extra voordeel: de tassen zijn een ‘verantwoorde’ koop.

Dutch design
Initiatiefnemer Martijn Staal heeft ervoor gekozen om de ontwerpen voor zijn tassen in eigen land te zoeken: ‘
Nederland heeft veel creatief talent en dat mag gezien worden. Luxelaptoptassen.nl geeft bekend en onbekend ontwerptalent in Nederland de kans door overwegend tassen van Dutch design te verkopen.’

Patricia Bos van o.a. Chick on a Mission en Decoded is een van de bekendere ontwerpsters voor Decoded tassen. Designerlabel Succes biedt bijvoorbeeld ontwerpers als Fred de la Bretonière aan. Ook Zomoy heeft een heel team van Nederlandse talenten die zorgen voor verfrissende en eigentijdse ontwerpen. Martijn Staal: ‘Ik ben continu op zoek naar nieuw Nederlands talent. Zo blijft de collectie afwisselend en van topniveau.’

Bewust en eerlijk
Kinderarbeid en extreem lage lonen zorgen ervoor dat producten goedkoop geproduceerd kunnen worden. Veel van onze dagelijkse producten worden daarom nog steeds vervaardigd in deze erbarmelijke omstandigheden. Deze situatie willen we allemaal veranderen, maar dat is niet mogelijk zo lang we er zelf niets aan doen.

Luxelaptoptassen.nl heeft er daarom bewust voor gekozen om alleen met leveranciers samen te werken die hun producten niet laten vervaardigen in deze lagelonenlanden. Als klant kun je dus zonder gewetensnood een stijlvolle en eerlijke tas kopen in deze webshop.

Materialen en vormen
De ontwerpers gebruiken voornamelijk rund- en kalfsleer. Hierdoor zijn de tassen naast eerlijk en stijlvol ook duurzaam. Ook krijgt elke tas daardoor een unieke karakteristieke uitstraling. Luxelaptoptassen.nl heeft naast de reguliere laptoptassen ook andere vormen in haar assortiment. Zo zijn er speciale trolley- en weekendtassen voor op reis, maar ook rugzakken voor de meer sportief ingestelde laptopgebruiker. Zelfs je I-pad en grote laptop kunnen veilig en comfortabel opgeborgen worden in een elegante tas.

Man en vrouw
Bij Luxelaptoptassen.nl snappen we dat Nederlanders graag stijlvol op pad willen. Daarom is er een ruime keuze voor mannen en vrouwen. Voor elke smaak en behoefte; stijlvol en eerlijk op weg.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor de redactie is een tas beschikbaar gesteld om uit te proberen. Neem nu contact op met Martijn Staal om een stijlvolle, verantwoorde tas te voelen, ruiken, zien en testen. Hij brengt hem graag langs.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Staal. E-mail: info@luxelaptoptassen.nl
Tel. 06 1056 8807 –
Website: www.luxelaptoptassen.nl/nieuws
Twitter: @martijnstaal
of @luxelaptoptas

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*