Anne Lefèvre trouwt met Karsten Kroon en maakt bloemwerk voor haar eigen bruiloft.

Karsten Kroon getrouwd

Karsten Kroon getrouwd

Maastricht, 29 oktober 2010 

Anne Lefèvre, kersverse bruid van profwielrenner Karsten Kroon en cursiste van After All Vakopleidingen Bloemschikken, heeft het bloemwerk voor haar eigen bruiloft zelf verzorgd. Dat wil zeggen, samen met een aantal klasgenoten en After All ‘juf’ Nicolle Boerma. Het leek Anne een leuk idee om, los van alle bruiloftsstress, gezellig met vrienden en bij wijze van ontspanning zelf de bloemen-arrangementen voor haar huwelijk ‘in elkaar te steken’. Voor haar het ultieme examen natuurlijk, want alle dierbare gasten konden het bloemwerk van dichtbij aanschouwen en bewonderen. Slechts het bruidsboeket, de corsages en de haarversieringen voor de bruidsmeisjes werden – om praktische redenen – uitbesteed. 

Voor Karsten en Anne geen ‘Wesley & Yolanthe-achtige’ taferelen, maar een bruiloft die vooraf werd gegaan door een oorverdovende stilte. Zelfs op de persoonlijke website van Karsten Kroon werd met geen woord gerept over zijn huwelijk, dat in de Maastrichtse Cellebroederskapel werd voltrokken op 29 oktober 2010. Aan ons lijf geen polonaise, zo lijkt het stel uit te willen dragen. Hoewel de bruiloft werd aangekondigd middels een zelfontworpen filmposter van de twee sterren, was deze première slechts weggelegd voor de dierbaarsten van het stel. Voor After All en een clubje van haar cursisten een hele eer om tot dat selecte gezelschap te worden gerekend. 

Joop Overhand – www.afterall.nl

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*