Waarom zouden we nu niet offline gaan? Wanneer moet men van berichten sturen gaan naar telefoonnummers uitwisselen.

De stap die je soms neemt, van flirten en online chatten naar met elkaar aan de telefoon spreken of elkaar in het echt ontmoeten, kan de moeilijkste stap zijn van internet dating. In haar laatste enquete, zoekt be2 uit wanneer en hoe de leden deze beslissing nemen.

Het lijkt erop alsof veel mensen bereid zijn snel persoonlijke informatie met hun matches te ruilen . In haar laatste enquete, heeft be2 online dating bureau gemerkt dat 25% van de ondervraagden bereid is hun telefoonnummer te geven, na een of twee berichten online uitgewisseld te hebben, en dat ruim de helft dat graag doet na 2 of  3 berichten. Alhoewel, het lijkt alsof enthousiasme niet altijd het beste pad is die de mensen moeten volgen om succes te hebben. Het is namelijk zo dat onze oudste leden (voor wie wij hopen dat zij de liefde van hun leven zullen vinden) het snelst hun telefoonnummers uitwisselen met andere leden.

Mannen zijn het meest bereid om hun telefoonnummers uit te wisselen.

Misschien is het geen verrassing, maar mannen wisselen sneller hun telefoonnummer uit in een online relatie. In onze enquete hebben 67,5% van de mannelijke beantwoorders gezegd dat zij hun nummer het liefst na 2 of 3 berichten uit willen wisselen. Dit is een groot contrast met vrouwen, die in meerderheid het liefst veel langer zouden wachten.
De jongeren wisselen snel hun telefoonnummers uit.
Onze enquete heeft ook laten zien dat jongeren snel hun telefoonnummers uitwisselen. Ongeveer 60% van de mensen onder 35 zouden hun telefoonnummer al na 2 of 3 berichten geven.
Vreemd genoeg zijn de mensen boven 56 nog sneller bereid nummers uit te wisselen (+- 59%) dan de 36-55 jarigen (51,5%).

Dating tip: Blijf koel!

De wens om telefoonnummers uit te wisselen is niet precies het pad dat men moet volgen om succesvol te zijn.
Onze enquete laat zien dat onze oudste leden degene zijn die het meest telefoonnummers uitwisselen. Meer dan 40% van de leden die meer als 1 jaar op be2 ingeschreven zijn wisselen telefoonnumers uit na 1 of 2 berichten, wat meer is vergeleken met de 26% van de leden die minder als 1 jaar ingeschreven zijn, en de 20% die korter dan 3 maanden bij be2 zijn.

Wanneer moet men elkaar ontmoeten? Online veiligheid.

Bij be2 adviseren wij onze klanten om op be2 met elkaar in gesprek te komen, aangezien de site veilig is, voordat er persoonlijke gegevens uitgewisseld worden. be2 houdt toezicht op de site en blokkeert elke gebruiker die zich niet aan de regels houdt.
De leden kunnen altijd controle hebben op de situatie, en gewoon elk gesprek afsluiten als het hen niet aanspreekt.
Alhoewel wij niet in de weg van echte liefde willen staan, zijn wij  akkoord met de 40% van gebruikers die het liefst wachten tot 4 of meer berichten uitgewisseld zijn, voordat zij hun nummers uitwisselen.

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. 40% succes geven hen gelijk!
Om meer over be2 en hun methode te weten, ga naar http://www.be2.nl
Press Office be2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*