Lange Frans vliegt Solo

Persbericht

Lange Frans vliegt Solo

 

Amsterdam – In de Amsterdamse Meervaart vond afgelopen weekend de première van Lange Frans zijn nieuwste theatershow ”Solo” plaats. Na vijf jaar maakt hij zijn comeback en gaat de theaterwereld veroveren. Nu zonder zijn partner in ‘’crime’’ Baas B.
Dit keer… vliegt Lange Frans solo.

 

Muzikale reis
Lange Frans neemt zijn publiek mee op een reis door zijn leven naar verschillende muzikale bestemmingen. Onder begeleiding van een energiek en talentvolle band, bestaande muzikanten als Laurens Jermias, DJ Sheila Hill, Samira, Ryan Dankfort, Michael Bryan en zijn jongere broer Brutus, vertelt elke bestemming een ander verhaal. Elke bestemming kent gezelligheid, liefde en blijdschap, maar ook verdriet en teleurstellingen. De sterke rapteksten, goede muzikale begeleiding en leuke interactie met het publiek maken de show erg indrukwekkend.

Andreas Fleischmann, directeur van Theater de Meervaart: ‘’Groovy hiphop en wat een leuke vent is die Lange Frans!’’.

 ‘’Zing een liedje voor me’’
In een duet met Th
é Lau ontroert Lange Frans de mensen uit de zaal door zijn nieuwste singel die binnenkort uitkomt: ” Zing een liedje voor me’’ te performen. Ook introduceert Lange Frans zijn nieuwste werk: “Voordat ik ga” en “Ben mezelf”. Tijdens het zingen van het nummer ”Interne Zaken’’ raakt Lange Frans zelf geëmotioneerd omdat het een zeer persoonlijke tekst is.

Het publiek rapt enthousiast mee als Lange Frans ‘Gouwe ouwe’ nummers uit de kast haalt, zoals ‘’ Kamervragen”, “Zinloos” en “Het land van’’ en hij weet de zaal echt te verrassen wanneer hij een operastuk zingt.

Thé Lau: ‘’Heel afwisselend. Prachtige muziek. Geweldige teksten. Naturel. Fantastische show, een feest om mee te doen!’’

 

Lange Frans

Het werk van Lange Frans is gebaseerd op het leven van nu, op zijn eigen ervaringen en op de ervaringen van vrienden en familie. Door de oprechtheid en de gevoelens is zijn comeback een teken van groei en volwassenheid. Het weerspiegelt een man die liefde kent, een man die graag lacht, leeft, geniet, verzorgt en respecteert.

De rappers van Fouradi zeggen: ‘’ Wij hebben minimaal zes keer kippenvel gekregen, wat een show! Zeer zeker de moeite waard om te checken’’.

Lisa Lois: ‘’Ik vond het een openhartige, persoonlijke en muzikale show. Goed over nagedacht en te gek in elkaar gezet!’’.

 

Solo: de Theatertour

Solo van Lange Frans draait tot en met 10 december 2010. De eerstvolgende show vindt vanavond (13 oktober) plaats in Theater de Veste te Delft vanaf 20.15 uur.

Voor meer informatie over tourdata en locaties van Solo verwijzen wij u door naar www.fransfrederiks.nl/agenda.

 

Eind persbericht
————————————————————————————————————

 

Noot aan de redactie:

Wilt u de theatershow Solo van Lange Frans bezoeken? Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de pers. Voor meer informatie:

Beeldmateriaal en Productie

Heeft u vragen over theaterkaarten, quotes, beeldmateriaal of over de productie van Solo? Neem dan contact op met Be Fabulous, No Nonsense van Daniëlle Frederiks via info@befabulous-nononsense.com of via telefoonnummer: 06-41518303.

 

Uitvoering

Voor meer informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met Stephanie Holt van Jerseylicious Partystyling & Planning via sholt@jerseylicious.nl

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*