Adee Kaye verovert de wereld

Online horlogeshop WatchXL heeft zijn collectie uitgebreid met het Amerikaanse merk Adee Kaye. Was het jarenlang alleen maar in de USA verkrijgbaar, sinds enige tijd probeert Adee Kaye ook de rest van de wereld te veroveren.

Het assortiment Adee Kaye horloges op de site van WatchXL bestaat vooralsnog AK7210-,  AK7211 en AK8030-modellen. De eerste twee types kunnen met recht XXL genoemd worden dankzij een diameter van 54 millimeter. Allen beschikken over een stoere leren band en een automatisch uurwerk. Opvallend zijn de drie gekleurde cijfers rechtsboven op de wijzerplaat. Aan de rechterzijde van het horloge zit de grote stoere kroon.

Ook de AK8030-types zijn groot van formaat en mogen met hun 48 millimeter gerekend worden tot de XL horloges. De horloges hebben een Quartz-uurwerk en beschikken allen over een chronograaf met een 24-uursweergave en datum. Afgewerkt met een roségouden of PVD zwarte lunette is het een plaatje voor om uw pols.

Online winkel WatchXL is sinds 2005 actief op de horlogemarkt. Naast Adee Kaye bestaat het assortiment uit onder andere topmerken als TW Steel, Haemmer, Tauchmeister en VIP Time. Dankzij hun betrouwbaarheid heeft WatchXL kunnen uitgroeien tot een belangrijke winkel op de horlogemarkt met klanten over de hele wereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*