Verhoging energieprijzen

De energieprijzen zullen de komende jaren fors gaan stijgen. Dit heeft de vereniging voor Energie,Milieu en Water (VEMW) gemeld. De energieprijzen fluctueren mee met de economie, de olieprijs en de dollar koers.

Als het met de economie goed gaat dan stijgen de energiekosten en als het slecht gaat zakken de energiekosten over het algemeen. De stijging kan de komende jaren voor bedrijven oplopen tot 30%. Voor consumenten zullen de energieprijzen ook gaan stijgen. De stijging wordt geschat op 5 tot 10%. Dit komt voornamelijk door de betere economische vooruitzichten.

Consumenten kunnen honderden euro’s op hun energierekening besparen door over te stappen naar een andere energie leverancier. Via de energievergelijken.info prijsvergelijker kan men de prijzen van energie vergelijken en eenvoudig overstappen op de leverancier met de laagste maandlasten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*