Boek: Ik ben GELUKKIG, u ook?

,

Een zelfhulpboek dat u leert gelukkig te zijn.

Henrice Kupper van Counselling en Coaching Bureau DEDITIO in Emmen heeft een zelfhulpboek geschreven dat mensen leert hoe ze gelukkig kunnen zijn.

Vanuit haar levenservaring en beroep als counsellor en coach heeft zij gemerkt dat mensen niet zozeer op zoek zijn naar het inzicht wat hun problemen veroorzaakt, maar ook graag een praktische oplossing willen waarmee ze zelf direct aan de slag kunnen.

In het leven van alledag maakt u oneindig veel beslissingen. De meeste beslissingen pakken goed uit, soms gaat het echter ongemerkt mis en komt u op een verkeerd spoor, wat uiteindelijk voor uw lichaam en/of geest een vervelende uitwerking heeft. Doordat u zo veel beslissingen moet nemen ziet u soms door de bomen het bos niet meer.

De beslissingen die we nemen zijn gebaseerd op onze ervaringen uit het verleden. Heeft u een vervelende ervaring gehad dan wordt u door uw hersenen gealarmeerd als er zich weer eenzelfde soort situatie voordoet. En dit kan u er van weerhouden om dingen anders te doen.

Dit boek geeft u handvatten om weer op het goede spoor te komen.

Dit zelfhulpboek is voor mensen die willen leren zelf hun problemen op te lossen, en ondersteuning wensen bij het bereiken van hun doelen. In het boek krijgt u praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. De onderwerpen en oefeningen leren u uw gedachten en gevoelens op een andere manier in te zetten. Een manier die leidt naar een succesvol en gelukkig leven.

Het boek heeft een hardcover, 112 pagina’s en is geïllustreerd. ISBN 9789081588515

Ook leuk om cadeau te geven!

U kunt het boek in de (online) boekenwinkel kopen of via de website van Henrice Kupper

Het boek is ook als e-boek te koop.

Henrice ondersteunt en begeleidt mensen die vastgelopen zijn in hun relationele of persoonlijke problemen, door het aanleren van praktische handvatten waardoor zij weer zelfstandig verder kunnen. Voor meer informatie: www.deditio.nl , tel. 0524-222144 of deditio@kpnplanet.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*