Buikspiertraining.com lanceert 3 pijler workout

,
Buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen

Steeds meer Nederlanders lijden aan overgewicht. Uit onderzoek is gebleken dat 46,5% van de Nederlanders is te dik.

Bij ernstig overgewicht met denken we met name vaak aan de VS, waar overgewicht al veel langer een probleem is dan in Europa. De waarheid is echter dat overgewicht in Europese landen ook een steeds groter probleem wordt. Zo is in Nederland het aantal inwoners dat volgens officiële cijfers te dik is, gestegen van 40% in 2005 tot 46,5% in 2010. Dit betekend dat bijna de helft van de Nederlandse bevolking te maken heeft met overgewicht.

De oorzaak voor overgewicht is vaak een combinatie van te weinig bewegen en een slecht eetpatroon. Samengevat kun je spreken over een ongezonde levensstijl. Personen die kampen met overgewicht en die hier iets aan willen doen moeten hun gewoontes omzetten naar een gezondere levensstijl.

Vaak manifesteert overgewicht zich op standaard plekken (de billen en de buik), waar het lichaam de mogelijkheid heeft om vetten op te slaan. Veel TV reclames prijzen producten aan die pretenderen specifiek buikvet te verbranden. Of zorgen er voor dat je door een smeerseltje smallere heupen krijgt.

Uit onderzoek is echter gebleken dat het niet mogelijk is bij voorbeeld alleen vet rond de taille te verbranden. Daarom komt buikspiertraining.com™ nu met de volledige workout waarmee u vet kunt verbranden door middel van cardiosporten, gecombineerd met gezonde voeding en spiertraining. Door de combinatie van deze 3 pijlers voor een gezond leven en doet u meer aan sport (bijv. zwemmen), eet u gezonder (bijv. minder zout) en traint u specifieke spiergroepen (bijv. buikspieroefeningen).

Door op 3 vlakken aan u gezondheid te werken ziet u ook daadwerkelijk resultaat aan uw lichaam, zie ook meer informatie over afvallen buik.

Voorkom het verhoogde risico dat u loopt door de nadelige gevolgen van overgewicht op:

  • hart- en vaatziekten
  • verhoogde bloeddruk en cholesterol
  • psychosociale problemen

Een gezonde levensstijl is u eigen keus, specialisten zijn er om u daar bij te helpen.0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*