Fit de winter in met de Vitacheck

Versterk je immuunsysteem
De wintertijd is weer ingegaan. In dit koude en donkere seizoen missen we de kracht en energie van de zon, waardoor ons immuunsysteem kan verzwakken. Daarnaast worden we meer blootgesteld aan virussen en bacteriën. Om hier weerstand aan te bieden kunnen extra vitamines helpen. Daarnaast komen veel mensen in hun dagelijkse voeding al vitamines en mineralen tekort. Met de nieuwe Vitacheck van Vitaalbalans wordt gemeten of uw lichaam voldoende energie heeft om gezond te blijven, of u energie verliest door emoties en of en welke aanvulling van belangrijke vitaminen en/of mineralen u nodig hebt. U krijgt een grafische weergave te zien van uw testresultaten en deze worden mondeling aan u toegelicht.

Gezondheid cadeau
U kunt de Vitacheck ook cadeau doen aan iemand die u een goede vitaliteit toe wenst. De Vitacheck is namelijk ook verkrijgbaar als cadeaubon.

Virussen, parasieten, schimmels, bacteriën en emoties
Ook andere zaken kunnen een negatieve invloed hebben op uw gezondheid of vitaliteit. Indien aanvulling met supplementen onvoldoende blijkt te zijn om uw vitaliteit te handhaven of te herstellen heeft Vitaalbalans een uitgebreid programma om nadere oorzaken te onderzoeken en aan te pakken. Zo kunnen virussen, parasieten, schimmels en bacteriën worden opgespoord en bestreden. Ook energieverlies door emoties kan worden verminderd. Zelfs dieper liggende negatieve kernovertuigingen of trauma’s kunnen worden aangepakt.
Vitaalbalans werkt met het TNO-gecertificeerde i-Health systeem, een van de meest geavanceerde energetische analyse- en behandelsystemen.
Meer informatie vindt u op www.vitaalbalans.nl
__________________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie,

Voor meer informatie over Vitaalblans  kunt u contact opnemen met

Vitaalbalans
e-mail info@vitaalbalans.nl
www.vitaalbalans.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*