Technische Unie laat zich certificeren voor de CO2-prestatieladder

Technische Unie wil zich dit jaar nog laten certificeren voor de CO2-prestatieladder. De komende jaren wil Technische Unie minder gas, electriciteit en brandstof verbruiken om zo in 2015 de doelstelling van 10% minder CO2 uitstoot te bereiken.

Het verminderen van CO2 uitstoot wordt door Technische Unie ook buiten het bedrijf gestimuleerd. Vandaar dat alle medewerkers van Technische Unie vandaag een energieverbruiksmeter ontvangen. Hierop kunnen energieverbruik en de verbruikskosten makkelijk worden afgelezen. Op die manier kan iedereen zich bewust worden van het energieverbuik en kan op jaarbasis gemiddeld 55 euro bespaard worden.

Technische Unie
daar heb je mee aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*