Gratis adverteren op Boeklastminute.com

,

Boeklastminute.com, een van de grootste vakantieportals op internet, introduceert een uniek concept voor eigenaren van hotels, campings, vakantieparken of kampeerboerderijen. Een adverteerderssyteem maakt het mogelijk om een gratis advertentie te plaatsen op de website www.boeklastminute.com. Zonder enige kosten is het mogelijk om opgenomen te worden in het grote vakantie aanbod op de website. Het invoeren en bijwerken van deze accommodatie gebeurt door de eigenaar zelf via een eenvoudig systeem.

Voor veel (kleinere) ondernemers is het vaak lastig om een keuze te maken uit het brede aanbod aan websites waar men een advertentie kan plaatsen. Daarnaast lopen de tarieven voor het adverteren op tot enkele tientallen euro’s per maand. Boeklastminute.com wil hier door het gratis concept verandering inbrengen en biedt een advertentie op een kwalitatief hoogwaardige website met enkele tienduizenden bezoekers per maand. Daarnaast biedt het concept de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs zelf meerdere vakanties of lastminute aanbiedingen toe te voegen. De enige tegenprestatie voor de gratis advertentie is een retourlink op de homepage van de adverteerder.

Op www.boeklastminute.com wordt een zo groot mogelijk aanbod van lastminutes, reizen, vakanties, hotels en vliegtickets getoond. Iedere nacht worden de laatste aanbiedingen van een groot aantal aanbieders verzameld. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe landen, locaties en aanbieders. Hiervoor gaan wij op zoek naar de beste aanbiedingen zodat onze klanten verzekerd zijn van de laagste prijs.

Als actie krijgen de eerste 10 adverteerders een jaar de mogelijkheid om naast hun accommodatie ook gratis een lastminute toe te voegen. Ga dus snel naar www.boeklastminute.com/adverteerders en schrijf u in als adverteerder op Boeklastminute.com!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*