Het vinden van entertainment voor je (kinder)feest/evenement was nog nooit zo eenvoudig!

,

Eventspotter.nl is een gratis vraag- & aanbodsite voor (kinder)feesten/evenementen & aanbieders van entertainment in de breedste zin van het woord.

Plaats je feest gratis op Eventspotter.nl, vermeld de datum van het feest, tijdstip en duur van het optreden, de plaats, selecteer de juiste categorie en wat je maximale budget is.
Aanbieders van entertainment ontvangen dan via Eventspotter.nl een bericht dat er een feest/evenement geplaatst is. Zij kunnen dan vrijblijvend een offerte uitbrengen het feest/evenement te verzorgen. De organisator van het feest bepaalt wie het optreden mag verzorgen, zonder tussenkomst van Eventspotter.nl.

Wij zorgen dat u met één zoekopdracht meerdere offertes ontvangt. Makkelijk toch en geheel gratis!!!
Ander voordeel is, er reageren alleen entertainers die beschikbaar zijn en het budget interessant vinden.

Entertainers kunnen zich ook gratis inschrijven om zo nog meer optredens te boeken. Ingeschreven entertainers, in de breedste zin van het woord, kunnen offertes uitbrengen op geplaatste (kinder)feesten/evenementen. Inmiddels staan al bijna 390 entertainers ingeschreven!!

Eventspotter.nl is opgezet door Roger Koch & René Francotte. Beiden maken zelf muziek en zijn zo op het idee gekomen Eventspotter.nl op te zetten.
Gratis, ja zeker, wij zijn nog gewoon werkzaam in loondienst.
Eventspotter.nl is een leuk uit de hand gelopen idee. Het geeft entertainers de mogelijkheid zich nog meer te promoten. Er kan zelfs een youtube of google flimpje geupload worden aan je profiel. Kan de organisator direct een indruk krijgen.

Kijk snel op www.Eventspotter.nl en plaats je feest/evenement of schrijf je in als entertainer!

Succes

Eventspotter.nl
info@eventspotter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*