Security Academy presenteert een compleet portfolio aan Cybercrime opleidingen.

Door de toename van cybercrime neemt ook de aandacht voor nationale en internationale wet- en regelgeving op dit gebied toe. Hierdoor ontstaat er op korte termijn een tekort aan gekwalificeerde specialisten die kunnen helpen cybercrime te bestrijden, aldus het Nationale Trend Rapport Cybercrime en Digitale Veiligheid.

Hans de Vries, directeur van de Security Academy, onderstreept de conclusie van het Trend Rapport. “Wij zien de vraag naar technische opleidingen op het gebied van cybercrime preventie ook al geruime tijd toenemen. De Security Academy heeft daarom een compleet portfolio aan Nederlandstalige opleidingen die aansluiten op deze behoefte ontwikkeld. De opleidingen zijn  praktisch van aard en richten zich specifiek op de Nederlandse markt. Ons laatste paradepaardje is de Post-HBO opleiding Digital Forensic Analysis Professional. Deze opleiding is echt voor de gevorderde IT-security specialist. Het is een van de weinige opleidingen in Nederland die zó diep op de materie ingaat.”, aldus de Vries.

 De Security Academy biedt de volgende cybersecurity opleidingen aan:

–          Digitaal Rechercheren
–          Information Security Penetration Tester
–          Post-HBO Information Security Architecture Professional
–          Post-HBO Digital Forensic Analysis Professional

 Over de Security Academy

De Security Academy is sinds 2007 het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op het vakgebied informatiebeveiliging met o.a. geaccrediteerde Post-HBO- en internationaal gecertificeerde opleidingen informatiebeveiliging. De Security Academy biedt opleidingen op HBO-niveau voor (aankomende) security specialisten die méér zoeken dan alleen vaktechnische inhoud. Het doel van de Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde professionals op te leiden tot informatiebeveiligers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren.

 Voor meer informatie, kijk op: www.securityacademy.nl

 Security Academy | Opleiden, Coachen, Certificeren |

 Bezoekadres:

De Bleek 11
3447 GV Woerden

Postadres:

Kattenburgerhof 48
1018 KD Amsterdam

 Telefoon: +31 (0)348 408061
E-mail  : info@securityacademy.nl
Internet
: www.securityacademy.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*