Horloges Offshore Limited nu in Nederland verkrijgbaar

Wereldkampioen WTCC Yvan Muller draagt ook Offshore Limited

Het snelgroeiende Franse horlogemerk Offshore Limited is sinds kort ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Online horlogewinkel Watchxl.nl is de eerste dealer die de verschillende modellen aan het Nederlandse publiek aanbiedt.

In eigen land timmert Offshore Limited pas drie jaar aan de weg. Het opvallende design, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën in combinatie met een Zwitsers uurwerk, heeft het horloge in korte tijd zeer populair gemaakt bij het grote publiek. Van St. Tropez tot en met de modeboetieks op de Champs Elysées, om Ofsshore Limited kom je niet heen.

Ook onder bekend Frankrijk neemt het merk een vlucht. Wereldkampioen World Touring Car Championship (WTCC) Yvan Muller en oud-profvoetballer Jean Tigana zijn officieel ambassadeur van Offshore Limited.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*