Nieuwe online shop: boxershortswinkel.nl

Boxershortswinkel.nl is een nieuwe webwinkel. Nieuw maar ook vernieuwend. Boxershorts kun je overal vinden, maar wij bieden je iets bijzonders…

Stel je voor. Comfortabele boxershorts, veel keuze, makkelijk zoeken, op kleur, op maat, op soort…en fijne prijzen. Zou dat niet ideaal zijn? En daar is boxershortswinkel.nl. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste boxershorts, met de leukste dessins, het comfortabelste materiaal en met de mooiste modellen.

Het assortiment wijde boxershorts omhelst boxers van het merk Jockey. Een van oorsprong Amerikaans merk dat de eerste boxershort op de markt heeft gebracht. De ruime ervaring van Jockey maken deze boxers dan ook tot een van de comfortabelste onderbroeken voor mannen. Prijs: 15,95 euro.

Het assortiment strakke boxershorts kent merken als No Limit en Go Sport. Relatief onbekende merken. Maar wel met aangenaam draagcomfort en prachtige dessins. Aangeboden in 2-pack voor 12,95 euro is de prijs onverslaanbaar laag.

Naast webshoppen kun je bij boxershortswinkel.nl ook terecht voor achtergrondinformatie over boxershorts; geschiedenis van de herenmode, wasinformatie matentabel.

Bestel vandaag je boxershort en ontvang je bestelling morgen al in huis. Ruilen mag binnen 14 dagen. De verzendkosten bedragen 1,00 euro per artikel. De betaalmogelijkheden zijn uitgebreid: iDeal, Creditcards, Paypal en overschrijven per bank.

Boxershortswinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
Tel. 0252 86 17 01
info@boxershortswinkel.nl
www.boxershortswinkel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*