Nieuw-Zeelandse Merinowol verovert Nederland

PERSBERICHT

Nieuw-Zeelandse Merinowol verovert Nederland
Woollies breidt collectie uit

Hoorn – november 2010 – Woollies, het merk voor comfortsloffen van Merinowol uit Nieuw-Zeeland, heeft haar collectie uitgebreid met handschoenen en inlegzolen. “Veel klanten willen na hun eerste Woollies ervaring alleen nog maar Merinowol aan hun handen en voeten. De collectie uitbreiden, is dus vanzelfsprekend”, zegt Anne-Marie Meijer, initiatiefnemer achter www.woollies.nl.

Het succes van Woollies is te danken aan de superieure wolkwaliteit van het Nieuw-Zeelandse Merinoschaap. “Deze schapen hebben een zeer dichte vacht van ongeveer vijftig miljoen wolvezels. Dat is drie keer zoveel als bij andere schapenrassen en dat voel je.” Volgens Anne-Marie is Merinowol een goede isolator tegen kou, maar werkt het ook vochtregulerend. “Merinowol is lekker warm. Omdat het sterk kroezend is, houdt Merinowol de lucht goed vast en neemt het snel de lichaamstemperatuur aan. Daarnaast neemt het veel transpiratievocht op zonder zelf vochtig aan te voelen. Wol ademt en dat voorkomt klamme handen en zweetvoeten(geur).”

Lief voor handen
“Woollies handschoenen zijn écht lief voor handen”, zegt Anne-Marie. “Ze worden met de hand gemaakt van eersteklas Nieuw-Zeelands lamsleer en -wol uit één stuk. De naden worden hierbij binnenstebuiten genaaid en dat maakt ze geliefd. Onze klanten hebben écht warme handen en geen last van hinderlijke afwerkingrandjes aan de binnenkant. Bovendien zijn de handschoenen behandeld met een leerbeschermend middel, waardoor ze langer mooi blijven.”

Altijd en overal warme voeten
Het Woollies-assortiment is onlangs uitgebreid met schapenwollen inlegzolen voor dames en heren. “Iedereen kan nu altijd en overal genieten van warme voeten, want onze inlegzolen zijn geschikt voor schoenen, laarzen, schaatsen en snowboots“, aldus Anne-Marie. “De inlegzolen hebben een natuurzuivere wollen toplaag van 13 mm hoog, zijn makkelijk op maat te snijden en kunnen los of verlijmd worden toegepast.” Kortom, wie er deze winter warmpjes bij wil zitten, moet gewoon even kijken op www.woollies.nl.

——————————————————————————————————————————————————–
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Dit is een origineel persbericht. Voor meer informatie en het opvragen van high res fotomateriaal kunt u contact opnemen met:

Armarein Import
Anne-Marie Meijer
T 0229 277 234
E info@woollies.nl
I www.woollies.nl
Woollies is een merk van Armarein Import

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*