Iedereen kan internet ondernemer worden met de Internet Marketing Universiteit!

, , , , , ,

Steeds meer mensen beginnen de mogelijkheden van het internet te ontdekken en ontwikkelen een ambitie om “internet ondernemer” te worden.

Het idee om elke maand (al dan niet automatisch) je inkomen te verdienen met je eigen website klinkt veel (toekomstige) ondernemers als muziek in de oren en behoort vandaag de dag ook zeker tot de mogelijkheden voor wie maar wil.

Jong of oud, man of vrouw, techneut of leek, slim of dom, iedereen kan een succesvol internet ondernemer worden!

De Internet Marketing Universiteit

De Internet Marketing Universiteit is speciaal bedoeld voor iedereen die ook maar iets met het internet wil doen. Of je nu al een ervaren internet ondernemer bent of nog moet beginnen.

De website is enerzijds een Kennisbank van informatie over internet marketing en geld verdienen op het internet maar is anderzijds ook een verzamelplaats voor internet ondernemers om met elkaar in contact te komen.

Met de informatie op deze website kan werkelijk waar iedereen internet ondernemer worden en succesvol worden op het internet. De informatie gaat van de absolute basis tot aan de zeer geavanceerde internet marketing technieken en strategieën, van A tot Z dus!

Je vindt informatie in de vorm van artikelen maar ook in trainingvideo’s, live uitzendingen, pdf rapporten, audiodownloads en nog veel meer.

Al je vragen snel beantwoord via het Internet Marketing Forum

Naast alle informatie kun je ook het Internet Marketing Forum gebruiken om al je vragen over internet marketing te stellen, veelal krijg je hier binnen enkele uren een persoonlijk antwoord op.

Via dit forum kun je ook goed netwerken, je komt in contact met andere ondernemers die hun marketingactiviteiten focussen op het internet. Hierdoor is het uitwisselen van ervaringen, het beantwoorden van elkaars vragen en het onderling geven van tips ontzettend gemakkelijk.

Voor ieder wat wils!

Op de website is voor vele verschillende interesses iets te vinden. Zo vind je overzichten van seminars, workshops en gastlezingen over internet marketing & ondernemerschap maar ook een heuse Business Bibliotheek met aangeraden boeken voor ondernemers. Zelfs aan een nieuws sectie met alle nieuwste weetjes over internet marketing is gedacht.

Tonny Loorbach

De Internet Marketing Universiteit is een initiatief van Tonny Loorbach. Al sinds enkele jaren is hij actief als internet marketeer. Daarnaast  heeft hij honderden ondernemers geleerd geld te verdienen via het internet en hen ook ondersteunt bij het opzetten van hun internet onderneming.

Onlangs bracht hij het boek “Internet Succes Formule” uit welke eveneens op de site kosteloos te downloaden is.

Meer informatie vind je op:
www.InternetMarketingUniversiteit.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*