Nieuwe site: BedrijvenNieuws.com

BedrijvenNieuws is de plaats waar bedrijven nieuws, producten en diensten kunnen promoten middels advertorials en persberichten. Waar alle andere persberichtensites enkel non-commerciële uitingen willen plaatsen ziet BedrijvenNieuws dit juist als een extra dienstverlening.
BedrijvenNieuws is bedoeld om (commercieële B2B) bedrijven de gelegenheid te geven nieuwe ontwikkelingen of acties kenbaar te maken. Hierbij kunt u denken aan het promoten van nieuwe producten en diensten, maar ook het brengen van zakelijk nieuws zoals overnames, nieuwe contracten/ klanten, aangegane partnerships, e.d.

Integratie met social media
BedrijvenNieuws biedt adverteerders de mogelijkheid het aangeleverde nieuws te ondersteunen met eigen actuele Twitter berichten. Naast uw nieuwsbericht verschijnen realtime de Twits van uw bedrijf. Hierdoor krijgen bezoekers aan BedrijvenNieuws altijd uw laatste nieuws te zien.

Hoe werkt BedrijvenNieuws.com?
U kunt uw persberichten / advertorials via de website aanleveren waarna ze door ons de volgende dag geplaatst worden. Als u de link van de twitterpagina van uw bedrijf mee stuurt, worden de Twits naast het bericht weergegeven. Berichten blijven minimaal één dag op de hoofdpagina staan waarna ze op de archiefpagina geplaatst worden waar ze nog minimaal een jaar oproepbaar zijn.

Wat kost het plaatsen van berichten op BedrijvenNieuws.com?
Ter introductie van BedrijvenNieuws.com is het plaatsen van persberichten / advertorials in 2010 geheel gratis.

Kijk voor meer informatie op www.bedrijvennieuws.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*