Negen Awards voor beste Kids Vakantieaanbieders van het Jaar

, , , , , , , ,
Persbericht
Utrecht, 3 november.

Prijsuitreiking tijdens Vakantiebeurs door musicalster Jim Bakkum

De Vakantiebeurs is het platform voor de verkiezing van de beste aanbieders van reizen voor gezinnen met kinderen tot en met zestien jaar. Deze competitie wordt voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd door Kids Vakantiegids in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs. De winnaars worden op de eerste beursdag onderscheiden met een prestigieuze ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award’. De beursdata van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 12 tot en met zondag 16 januari 2011.

Het aantal categorieën voor de onderscheidingen is uitgebreid tot negen: Allround, Kamperen, Vakantieparken, Actieve vakanties, Verre vakanties, Cruises, Kidsclub Vakanties, Pretparken en bovendien kunnen exposanten van de Vakantiebeurs een ‘Detective Award’ in de wacht slepen. Deze Award komt terecht bij de meest kindvriendelijke stand op de beurs, met als jury zo’n veertig Kids Vakantiedetectives die op de eerste beursdag met een kritische blik door de gangenpaden sluipen om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Overzichtelijk
Marlotte Lubbers, uitgever van de Kids Vakantiegids: ‘’Met de uitbreiding van de categorieën komt het gevarieerde aanbod familievakanties overzichtelijk in beeld en wordt het de consument vergemakkelijkt om de juiste keuze maken voor een passende vakantie. Overigens blijken reisorganisaties vaak toppers in deze nichemarkt’’.

Verkiezing
Voor deelname aan de verkiezingen kunnen kindvriendelijke reisorganisaties zich tot en met 29 november aanmelden via www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantie-aanbieder-van-het-jaar. Een vakjury kiest per categorie drie nominaties die op 6 december bekend worden gemaakt. De juryleden kijken niet alleen naar aanbieders met het beste kindvriendelijke reisaanbod. Zij beoordelen ook de wijze waarop zij inspelen op de wensen van de consument en hoe zij zich qua communicatie richten op kinderen en familie. Het grote publiek kan vanaf 6 december tot en met 7 januari op de genomineerden een stem uitbrengen via de online Kids Enquête opwww.kidsvakantiegids.nl.

Uitreiking met Jim Bakkum
De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 Award uitreiking vindt plaats op het grote podium in hal 3. Presentator is zanger en musicalstar Jim Bakkum die het evenement opent met een spetterend optreden. Jim wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives; dit zijn met name kinderen uit groep 7 en groep 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing en het feest.

Leden vakjury
De leden van de vakjury zijn Stephan Bosman (CEO Zoover), Jan Lokhoff (CEO Reisrevue groep) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Op Zoover.nl kunnen vakantiegangers meer dan een miljoen vakantiebeoordelingen voor en door reizigers raadplegen. Reisrevue is het leading reisvakblad en Kids Vakantiegids is het grootste kindervakantie platform voor gezinnen met kinderen in Nederland.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over de verkiezing kunt u contact opnemen met: Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers, tel: 0315-342012, 06-52308240  of via marlotte@sis-media.nl. Alle persinformatie, illustratiemateriaal en foto’s (in hoge resolutie) over de Verkiezing Kids Vakantieanbieder van het Jaar 2011 Awards vindt u op www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar.
Informatie over de Vakantiebeurs vindt u op www.press.vnuexhibitions.com of u kunt contact opnemen met Ben.de.jongh@vnuexhibitions.com, tel: 06 51 33 21 32.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*