SENZ paraplu; spelen met de wind is nog nooit zo leuk geweest

, ,

Senz parapluOndanks de economische crisis gaat het SENZ Umbrellas nog steeds voor de wind. De Senz Paraplu is na vele andere awards nu met de Oscar van de designawards bekroond: de Gold iF product design award. De oprichters zijn vastberaden om door te gaan met creativiteit en innovatie om zo op economisch zware tijden te kunnen blijven anticiperen.

SENZ original stormparaplu is een uniek ontworpen solide stormparaplu welke altijd de beste positie heeft in de wind. De SENZ baant zich moeiteloos een weg door elke wind. Door het slimme design klapt de SENZ Original paraplu niet om en is hij windbestendig tot maar liefst windkracht 10! Spelen met de wind is nog nooit zo leuk geweest!

De Senz Paraplu’s zijn Aerodynamisch! Windproof tot ca. 100 km/h en gaat open door het onderstuk van de foam handgreep naar boven te duwen en sluit dmv drukknop. De paraplu is leverbaar in de kleuren wit, rood, patrol, zwart, lime en zilver en weegt 445 gram.

SENZ is constant bezig met het zoeken van verbeteringen en nieuwe paraplu innovaties. Daarbij zijn producttesten cruciaal. Gelukkig mag SENZ regelmatig gebruik maken van de windtunnel van de TU Delft om de nieuwste uitvindingen te testen. Maar daar eindigt het zeker niet mee! Check deze film: een leuke stormparaplu test!

Wat is de betekenis van paraplu?
Een paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om een persoon tegen de regen te beschermen. Een paraplu is gemaakt van een aantal baleinen, waarover een waterafstotende stof is gespannen, en een stok met handvat om het geheel op te steken. Paraplu’s zijn inklapbaar en soms ook opvouwbaar. Het woord paraplu komt van het Franse paraplu, dat zoveel betekent als “tegen de regen”.

Soms worden paraplu’s ook wel gebruikt als bescherming tegen de zon, maar speciaal daarvoor bestaat er een variant op de paraplu, de parasol.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*