Trends uit de Verenigde Staten : Boudoir Fotografie nu ook op de Belgische en Nederlandse markt

Stijlvolle luxe lingeriefoto’s aan je partner cadeau geven is al jaren enorm populair in de Angelsaksische landen onder de naam Boudoir fotografie. Vanaf nu kunnen ook Belgische en Nederlandse vrouwen dit zeer persoonlijke cadeau geven.

Les Secrets du Boudoir is een project van fotograaf Sven Coubergs en staat voor boudoir fotoshoots in een luxe omgeving. Samen met een team van kappers en visagisten maakt hij van elke vrouw een klasse diva. We maken stijlvolle foto’s die variëren in stijl van romantisch tot sensueel. De beste foto’s worden bewerkt en gedrukt in een luxe album. Het ideale cadeau voor de kerstdagen, huwelijksverjaardagen of valentijn. Of een cadeau aan jezelf als herinnering voor later.

Voor de eindejaarsperiode en valentijn zijn er een aantal dagen shoots gepland aan een voordeliger tarief.

Meer info op www.lessecretsduboudoir.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*