Uniek product in de wintersport; Superskisafari

, ,

In de week van 15 tot en met 22 januari 2011 vindt in Oostenrijk de Superskisafari plaats. De Superskisafari is een georganiseerde wintersportweek waarbij de reis, hotel met halfpension en een 6 daagse skisafari zijn inbegrepen. Deze reis is te boeken voor €849,-.

Superskisafari
De Superskisafari biedt een totaalpakket. Dit bestaat uit een compleet verzorgde reis per Alpen Express, verblijf in een gemoedelijk hotel op basis van halfpension, iedere avond een briefing over de skiroute van de volgende dag, en een 6 daagse skisafari. De Salzburger Superskipas en vervoer van een naar de piste is inbegrepen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om de vakantie uit te breiden met avondexcursies, zoals een rodelavond. De Superskisafari bestaat uit dagtochten in 6 verschillende skigebieden, onder leiding van  gediplomeerde Nederlandstalige skileraren.

In één week de mooiste skigebieden van het Salzburgerland zien, gepaard met veel gezelligheid, is het doel van deze reis.

Skigebieden
De Superskisafari heeft als standplaats het skigebied van Zell am See – Kaprun. In dit gebied kan men op de beide zaterdagen skiën en/of snowboarden. Daarnaast zal er geskied worden in de gebieden;

– Gastein
– Hochkönig
– Skicircus Saalbach – Hinterglemm- Leogang
– Schladming Dachstein
– Salzburger Sportwelt (o.a. Flachau, Altenmarkt)
– Kitzbuheler Alpen (o.a. Kirchberg, Kitzbühel)

Dit is bij elkaar opgeteld 1370 pistekilometers.

Deelnemers
Iedereen die zelfstandig een blauwe piste kan skiën of snowboarden, kan mee met de Superskisafari. Het bijzondere is dat ook de niet-skiërs met de reis mee kunnen. Zij maken enkel gebruik van de treinreis en het hotel. Hier wordt een aparte prijs voor berekend.

Hoe te boeken
De Superskisafari wordt aangeboden door Summit Travel. Via de websites van Snow Experience en Summit Travel kan men de Superskisafari boeken.

Kijk voor meer informatie op www.snowexperience.nl of www.summittravel.nl.

——————————————————————————————————————

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Sabine Hofstra, Snow Experience
Smutslaan 18                                                  
3851 ZA Ermelo
0642151491
sabine@snowexperience.nl  
www.snowexperience.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*