Mini docu De aard van het feestje: Rockabillies

Wat maakt een goed feest precies een goed feest? In de videoreeks ‘De aard van het feestje’‚ gaat Jägerland met verschillende mensen op pad om te kijken hoe zij van hun feestje een lievelingsbeestje maken. In deze tweede aflevering gaan we mee met Rockabillies Bud en Denise.
Bud zou liever ergens net na de oorlog zijn geboren, maar gelukkig zijn er ook nu nog concerten en feesten te vinden met gitaren, vetkuiven en grote riemen. Check ‘m hier; http://www.jagerland.nl/2010/11/video-de-aard-van-het-feestje-afl-2-rockabillies/

In aflevering 1 gingen we trouwens mee met een paar metalheads om te cirkelpitten, deze vind je natuurlijk op www.jagerland.nl !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*