Volop keuze uit nieuwe relatiegeschenken voor kerst of eindejaar

,

Geef uw relaties en medewerkers aan het eind van het jaar een verrassend Kerst- of Eindejaars relatiegeschenk. U schenkt ze extra aandacht, u spreekt uw waardering uit én het hoort er eigenlijk een beetje bij. Het is een echte Hollandse traditie! De politiek heeft dit ook ingezien toen ze de afschaffing van de belastingaftrek hiervan terugdraaide:

“In 2010 kan een werkgever een kerstpakket met een waarde van € 70 per persoon fiscaal vriendelijk verstrekken. Dit bedrag is inclusief BTW. Het kerstgeschenk mag dan geen contant geld zijn. Wel toegestaan zijn een kerstpakket, kadobon, etc. De werkgever is over een dergelijke verstrekking in het jaar 2010 wel 20% belasting (eindheffing) verschuldigd aan de belastingdienst.” (www.kerst-informatie.nl)

Het kiezen van een leuke eindejaarusb batterij relatiegeschenksgeschenk is nog lastig. Uiteraard speelt het budget hierin een belangrijke rol, maar wat wil je als bedrijf naar je medewerkers en klanten uitstralen. Kies je voor een heel praktisch kado of toch eerder voor iets met een luxe uitstraling. Ook kan het geschenk iets uitstralen van de maatschappelijk verantwoordelijkheid van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan milieuvriendelijke relatiegeschenken, zoals een energie- of waterbesparingsset of een oplaadbare usb-batterij.

Ideeën voor uw Kerst- en/of Eindejaargeschenken

– Kookattributen.
Kookprogramma’s schieten de pan uit! Denk aan Masterchef, Over de kook, Mijn tent is top en Herrie in de keuken: Koken is in. Geef daarom een leuk kookgeschenk uit de collectie van Jamie Oliver, bekende tv en topchef.

– Milieuvriendelijke relatiegeschenken
Duurzaam ondernemen staat in deze tijd vaak hoog in het vaandel. Draag uw milieubewustzijn uit met onze groene relatiegeschenken, zoals een energie- of waterbesparingsset of een oplaadbare usb-batterij, welke te bedrukken zijn met uw logo of reclametekst.

– Digitale fotolijstjes
Een digitale fotolijstje, al dan niet met uw logo of reclametekst, is een leuke gadget voor op het bureau van uw medewerker of klant. U kunt dan gelijk wat van uw bedrijf laten zien door er vast wat foto’s op te zetten.

Meer ideeën:
– Wijnsets en -accessoires
– Bureauklokken en Wandklokken
– Luxe Pennensets
– Agenda’s / Kalenders
– Exclusieve Troika geschenken
– Horloges
– Diverse exclusieve geschenken

Kijk op onze website voor meer ideeën voor uw kerst relatiegeschenken. Speciale Actie: Plaats vóór 16 november uw bestelling van minimaal € 495,- en ontvang een gratis Reistrolley (o.v.v. actiecode: EJ1001) of een luxe Reisset (o.v.v. actiecode: EJ1002). Graag duidelijk de actiecode vermelden bij uw bestelling! Ga voor meer informatie naar de speciale actie pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*