Bevrijd van het verleden 2011 in: ontdoe uzelf van ballast

Bent u regelmatig moe, futloos of heeft u het idee niet vooruit te komen in het leven? Dan wordt het tijd dat u zich ontdoet van ballast. 

Hans de Waard geeft op 12 januari 2011 in Nieuw-Amsterdam (Drenthe) een lezing over de Jassentechniek en leven vanuit overgave. Tijdens deze lezing trekt hij indien gewenst bij iedereen een aantal ‘jassen’ uit, zodat u direct het bevrijdende effect kunt ervaren. Hij is ontwikkelaar van de Jassentechniek, een behandelingsmethode die u in staat stelt om in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees jassen – los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen en patronen.

Ontdoe uzelf van ballast om bevrijd van het verleden te kunnen leven in het nu en kom naar deze boeiende lezing. Aanmelden via ReCONNECT events, eventbureau op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit, www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*