Oh Oh Tirol

,

In Oh Oh Cherso gingen acht hagenezen  Jokertje, Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Kabouter bibi, Barbie, Elize en Little Princess naar het warme Chersonissos na het grote succes van sbs zes  komt er een nieuwe serie, ze ruilen het warme Chersonissos in voor het koude Tirol om daar te gaan apres skien. Oh Oh Tirol de winterse versie van Oh Oh Cherso zal eind januari in Kirchbergen, Tirol worden opgenomen.

De Oostenrijkse VVV ziet de komst van de Haagse vriendengroep helemaal niet zitten. Volgens het bureau is het geen goede reclame voor het land. Echter veel hebben zij niet te zeggen, want RTL mag gewoon opnames maken als zij dat willen maar daar trekken Jokertje, Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Kabouter bibi, Barbie, Elize en Little Princess zich niks van aan.

De acht  Hagenezen gaan in Tirol wintersporten en natuurlijk heel veel drinken, uitgaan, vrouwen scoren en nog meer feesten wat het nodige beeld materiaal oplevert. De Oh Oh Tirol afleveringen zullen zodra ze opgenomen zijn weer uitgezonden worden op sbs 6. Voorlopig kunnen we de hagenezen opzoeken in verschillende uitgaansgelegenheden door heel Nederland maar vanaf eind Januari zijn ze weer terug op de buis. Bekijk ook de Oh Oh Tirol hyves en word lid  volg de  Oh Oh Tirol twitter voor de laatste updates van oh OhOhTirol zo blijf je goed op de hoogte.

Sbs zes heeft hoge verwachtingen van de serie en verwacht een nog groter succes dan Oh Oh cherso wat al meer dan 1.4 miljoen kijkers haalde het is dus afwachten of Oh Oh Tirol dit succes kan evenaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*