Chiropractie Westland verwelkomt Chiropractor voor Zwangere Vrouwen

Chiropractie Westland heeft een nieuwe Chiropractor toegevoegd aan het team.

Dr. Jen Walraven versterkt ons met 10 jaar ervaring op het gebied van  Chiropractie met als specialiteit; zwangere vrouwen, babies en kinderen.

“Dit is een goed voorbeeld  hoe Chiropractie verschillende mensen die last hebben van bepaalde pijnklachten, kan helpen”. Zegt Dr. Alan Jenks, directeur en general manager van Chiropractie Westland. “In dit geval, onze expertise in rugpijn, was het de goede beslissing om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag voor kwaliteitszorg bij zwangeren en kinderen.

Chiropractie is een manuele therapie die helpt bij mensen die last hebben van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en gewrichtspijn.

Door de functie van het zenuwstelsel te controleren, door middel van onderzoek van de ruggenwervel, kan de Chiropractor localiseren waar het lichaam niet voor 100%  functioneert en door manuele handelingen er voor zorgen dat de kwaliteit van leven verbetert.

Deze nieuwe betrekking stelt Dr. Jen Walraven in staat om zich te focussen op de zorg voor zwangere vrouwen die lage rugpijnklachten hebben gedurende de zwangerschap, en kleine kinderen te helpen zich optimaal te ontwikkelen na potentiële problemen ontstaan tijdens de bevalling.

De ontwikkeling gebaseerd op feedback van patiënten leert ons dat Dr. Jen Walraven goede zorg levert aan zwangere vrouwen en kinderen die regelmatig last hebben van rugpijn en/of nekpijn.

Chiropractie Westland geeft de meest geavanceerde zorg aan zwangere vrouwen door ze een comfortabele omgeving te bieden met behandeltafels waarop zij met hun gezicht naar beneden kunnen liggen in een houding die helpt de pijn te verlichten in de onderrug.

Dr. Jen Walraven werkt in de praktijk te Maasdijk.

Chiropractie Westland is een pionier in het ontwikkelen en gebruiken van zeer goede chiropractische technieken en toepassingen. Onze expertise, in het testen van het functioneren van het lichaam en het gebruiken van “low force” technieken, heeft al duizenden patiënten in Nederland en Canada verlichting gebracht.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.chiropractiewestland.nl

Contact:

Alan Jenks, Media Relations

dralan@chiropractiewestland.nl

0174-511600

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*