Een nieuwe onderzoek van be2 toont dat dromen van een witte bruiloft met de tijd vervagen

be2 datingsite heeft  klanten ondervraagd over hun houding ten opzichte van het  huwelijk; of ze willen trouwen, waar ze willen trouwen en hoe het hen  zou kunnen veranderen.

Terwijl een grote meerderheid een verlangen handhaafde om de knop om te  zetten, hebben slechts 20% gezegd dat ze niet zouden trouwen als ze een  keus hadden. Het aantal dat een witte bruiloft wilde, haakt dramatisch  af na de eerste roes van enthousiasme en oudere mensen hebben de neiging  om een bescheiden evenement te organiseren met alleen familie en  vrienden.

Tegelijkertijd waren de meeste mensen van mening dat, ongeacht de aard  van de ceremonie, een huwelijk grote implicaties kon hebben voor een  relatie …

Trouwen is .. ‘De beste dag van mijn leven’

In onze enquête van singles, ondanks dat bijna 80% uitdrukte een wens  te hebben om te trouwen en 78% van de respondenten zei dat voor hen het  idee van het huwelijk een droom was die uitkomt (44% vermeldde dat  trouwen ‘de beste dag van mijn leven’ zou zijn), leken de meesten  bereid om te wachten op de juiste partner. Meer dan 65% van de  respondenten antwoordde dat ze alleen zouden trouwen als ze er zeker van  waren dat hun partner de juiste was voor hen en slechts 11% gaf aan dat  ze gewoon zouden trouwen omdat hun partner het wilde.

85% van de respondenten dachten dat het huwelijk de relatie zou kunnen  veranderen, of dat ten goede of ten slechte zal zijn, kon de enquête  niet openbaren!

Witte bruiloften de keuze van de minderheid

Misschien verrassend, een witte bruiloft was niet de meest populaire  optie voor onze klanten. Wel zijn er meer mensen die aangaven  dat hun  ideale bruiloft met alleen “onze naaste familie en vrienden, een sjiek  diner en een klein feestje” zou zijn.

Opmerkelijk was de daling in populariteit van de grote witte bruiloft  droom wanneer  mensen ouder worden. Alleen de groep onder de 25 bleek  een duidelijke voorkeur voor het grote feest te hebben, terwijl alle andere leeftijdsgroepen weinig enthousiasme toonden. Of ze willen liever iets rustigs, of (een minderheid) ze zijn tegen het  idee van een  huwelijk. Dating vinden zou beter bij hun generatie passen.

Gelukkige huwelijken zijn online ontstaan

Relatiebemmidelingsdiensten kunnen een zeer doeltreffend instrument zijn voor het samenbrengen van mensen die dezelfde waarden en interesses  hebben. Vaak worden hieruit zeer succesvolle partnerschappen gevormd. Een andere enquête uitgevoerd in 2009 suggereerde dat meer dan een op de  vijf mensen die gebruik maken van internet dating services,  trouwen met  iemand die ze online ontmoet hebben.

Een goede kans bestaat dan dat veel van de respondenten en anderen de  bruiloft van hun dromen krijgen, met de hulp van be2.

*De enquête werd uitgevoerd op be2’s Nederlandse site en ondervroegen 1.166 respondenten tussen april en september 2010.

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. Een succes percentage ven 40% geven hen gelijk!
Om meer over be2 en hun methode te weten, ga naar http://www.be2.nl

Press Office be2: press@be2.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*