Denda Games lanceert Ranch Rush 2 – Sara`s Eiland Experiment

Oldenzaal – 20 december 2010

Denda Games (www.denda.com) kondigt aan dat ze één van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende projecten van ontwikkelaar Fresh Games gaat uitbrengen in het retailkanaal van de Benelux, “Ranch Rush 2 – Sara`s Eiland Experiment”.

Online is “Ranch Rush 2 – Sara`s Eiland Experiment ” met veel enthousiasme ontvangen door de professionals en de casual gamers van de Denda Casual Game Club. De toonaangevende website als het gaat om reviews van casual games, GameZebo.com, heeft de game bekroond met maar liefst 5 sterren van de maximaal te behalen 5 sterren. Een unieke prestatie!

De speler verplaatst zich in het karakter van hoofdpersoon Sara en komt samen met het vriendje Coco voor tal van verrassingen te staan als de speler fruit oogst en schattige dieren als lama’s en pauwen verzorgt. De speler reist naar de zee voor veel visplezier om daar munten voor de boerderij te verdienen.
Ranch Rush 2 – Sara`s Eiland Experiment bevat grappige upgrades om een nieuwe tropische boerderij aan het boerderijbedrijf van de speler toe te voegen.

De game is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van PC games en is volledig Nederlandstalig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*