Flair uit Londen met Soho en Greenwich

Londen staat bekend als een bruisende stad, een stad met verschillende stijlen en trendy buurten met boetiekjes en hippe bars. De nieuwe, ongewone en hippe set Soho sluit helemaal aan bij de trendy collectie van fashion4home. Daarnaast biedt de Greenwich de elegante kwaliteit en het tijdloze karakter van de gelijknamige wijk. De Soho en Greenwich brengen de Londense stijl naar Nederland.

Soho
De nieuwe 3-zitsbank en fauteuil Soho bewijzen dat opvallende meubels weer terug zijn van weg geweest. Het schaakpatroon in grijstinten in combinatie met de roestvrijstalen poten en de rondingen van de fauteuil, maakt deze set tot een blikvanger in de ruimte. Geen poespas, gewoon hip en modern: perfect als centraal meubelstuk op een bruisend feestje of in een trendy cocktailbar.

Productinformatie
De Soho set heeft een frame van hout en een onderstel van gepolijst rvs. De bekleding bestaat voor 74% uit polyester en 26% uit acrielvezels. Daarnaast heeft de 3-zitsbank de volgende afmetingen: diepte 85 cm, lengte 204 cm, hoogte 79 cm, zithoogte 43 cm en is deze maand verkrijgbaar voor maar € 599,-. De fauteuil heeft een diepte van 75 cm, breedte 79 cm, hoogte 66 cm, zithoogte 44 cm en is al verkrijgbaar voor € 299,-.

Greenwich
Stijlvol, elegant en tijdloos, maar ook actueel en bij de tijd. Zo wordt de Greenwich binnen de designcollectie van fashion4home getypeerd. De perfecte afwerking en stikseldetails in de bekleding zorgen voor de extra flair die deze bank zo speciaal maakt.

Productinformatie
De Greenwich is verkrijgbaar als 2- en 3-zitsbank en heeft een frame van hout en poten van gepolijst rvs. De bekleding bestaat voor 100% uit runderleer. Daarnaast heeft de 2-zitsbank de volgende afmetingen: diepte 88 cm, lengte 165 cm, hoogte 79 cm, zithoogte 43 cm en is deze maand verkrijgbaar voor maar € 449,-. De 3-zitsbank heeft een diepte van 88 cm, lengte 208 cm, hoogte 79 cm, zithoogte 44 cm en is al verkrijgbaar voor € 549,-.

Wilt u ook in stijl zitten in de Soho of Greenwich?Ga dan naar www.fashion4home.nl of  neem contact op met de klantenservice via 0900-277 0 277 of service@fashion4home.nl.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*