Nieuw Podium Duycker maakt Programmering Bekend

Grand Opening 20 – 24 januari 2011

Hoofddorp, 16 december 2010 – Duycker, het nieuwe podium voor popcultuur in Haarlemmermeer maakt vandaag de programmering bekend voor 2011. In het weekend van 20 – 24 januari zal de opening plaatsvinden op de nieuwe locatie aan het Raadhuisplein 5 in Hoofddorp. Met optredens van Miss Montreal, Partysquad, Heist, Ravolva en de clubnight SEEN wordt er spectaculair afgetrapt. Met de komst van podium Duycker is er voor alle muziek- en cultuurliefhebbers in de regio wat wils.

Podium Duycker

‘’Een nieuw podium gevestigd in Haarlemmermeer, een heel bijzondere gemeente met 26 kernen en een grote diversiteit aan culturen, doelgroepen en interesses. Dat vraagt een heel specifieke, zeg maar écht unieke, benadering. Uiteraard wordt de programmering hierop afgestemd. Duycker biedt een brede en vooral spannende programmering, voor een zeer breed publiek’’, aldus Rob Kuiphuis, programma manager bij Duycker. Op donderdag 20 januari a.s. vindt de officiële opening plaats tijdens een feestavond voor genodigden. De concerten op vrijdag 21 januari zijn voor iedereen gratis toegankelijk op vertoon van de Duyckernieuwsbrief januari.

 

Programmering januari & februari 2011

De programmering van Duycker is te vinden op http://www.duycker.nl/podium_agenda/

VR 21 JAN               MISS MONTREAL                        

VR 21 JAN               HEIST + RAVOLVA  Rock

ZA 22 JAN               SEEN  GirlsLoveDJs & BNN

ZA 22 JAN               PARTYSQUAD  Artquake

VR 28 JAN               A SILENT EXPRESS + RARELY ALIVE  Indie

ZA 29 JAN               90’s NOW

VR 04 FEB               GROOTSPRAAK met ADJE & REVERSE  Hiphop

ZA 05 FEB               SLACKERS  feat. DEM SLACKERS, JOOST VAN BELLEN, MIKE MAGO, SPLIPH  Electro

ZO 06 FEB               SINGING SUNDAY  Zondagpareltjes

VR 11 FEB               NOUVEAU met SINAS  Jazz/Soul/Funk

ZA 12 FEB               3JS

ZO 13 FEB               De stem van HLMRMEER  Opening cultuurgebouw

VR 18 FEB              FOCUS  Hocus Pocus

VR 18 FEB               REVAMP

ZA 19 FEB               PERPLEX  Techno

ZO 20 FEB              MUSIC JAM  Artquake

VR 25 FEB              SNOWSTAR LABELNIGHT  Singer/songwriter o.a. I am Oak, secret love parade
Verwacht:                SMACK! (12-3), DE DIJK (23-4)

 

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*