Freelancewerkplekken.nl lanceert mobiele site

PERSBERICHT, 6 december 2010

Freelancewerkplekken.nl lanceert mobiele site

Na het enorme succes van Freelancewerkplekken.nl, is de website vanaf 1 december 2010 ook mobiel toegankelijk. Via http://m.freelancewerkplekken.nl kunnen de nieuwste oproepen en advertenties gemakkelijk bekeken worden op een iPad of een PDA met internettoegang.

De ruim 130.000 mensen die Freelancewerkplekken.nl dit jaar wisten te vinden, kunnen vanaf nu ook profiteren van het gebruiksgemak van de mobiele site: de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van Freelancewerkplekken.nl is ook via http://m.freelancewerkplekken.nl te ervaren. Zowel het bladeren door de site als bekijken van nieuwe oproepen of aanvragen is ongekend eenvoudig.

Succesverhaal

De lancering van de mobiele site is een logisch vervolg op het succesverhaal van Freelancewerkplekken.nl. Deze website werd in maart 2009 gelanceerd en biedt mensen de mogelijkheid om werkplekken voor freelancers aan te bieden of hiervoor een oproep te plaatsen. Bijna dagelijks worden er nieuwe aanvragen en/of oproepen geplaatst. Inmiddels heeft de site ruim 700 unieke bezoekers per dag en zijn er meer dan 450 berichten geplaatst.

Freelancewerkplekken.nl is een initiatief van CreativePulses.nl, dé specialist als het gaat om webdesign, webscripting, en slicing. De mobiele versie van de site is opgezet door http://www.mijnpress.nl, experts op het gebied van WordPress websites. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pers {at} freelancewerkplekken(.)nl of een bezoek brengen aan http://www.creativepulses.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*