Gezond sporten op jouw manier dankzij Slimrun

Slimmer bewegen waar en wanneer het jou uitkomt
Gezond sporten op jouw manier dankzij Slimrun
Persoonlijke coach helpt je slanker en fitter door het leven gaan
Bewegen waar en wanneer het jou uitkomt op een gezonde en slimme manier. Dat is nu mogelijk met de Slimrun, het bewegingsprogramma dat jouw vet verbrand en conditie verbetert op een leuke manier. ‘De enige discipline die je nodig hebt is je schoenen aantrekken en de deur uitgaan.’
Lopen, actief en sportief wandelen, dribbelen, joggen en hardlopen. De multidisciplinaire aanpak van Slimrun combineert afwisselende muziek met een persoonlijke coach die je begeleidt en door de moeilijke momenten heen helpt.
Het bewegingsprogramma is beschikbaar voor je mp3-speler en de verschillende niveaus zijn te downloaden op www.slimrun.nl. De programma’s bevatten diverse loopschema’s, geschreven door triatleet Remy Vasseur. Zijn ruime ervaring met doelgerichte trainingsschema’s en (sport)begeleiding komt tot uiting in resultaatgerichte loopvariaties van het Slimrun programma. De schema’s zijn er voor iedereen en op elk niveau, van beginners zonder enige sportervaring en conditie tot gevorderden.

Slimrun biedt de sporter tegen lage kosten veel vrijheid met goede en motiverende begeleiding. Per les zijn er veel verschillende muzieknummers in diverse stijlen en het ritme sluit aan bij het looptempo. Natuurlijk kun je zelf ook muziek op je mp3-speler zetten, maar dan heb je nog niemand die zegt dat je op de helft of op de terugweg bent, die je uitleg van de verschillende looptechnieken geeft en je warming-up varieert,’vertelt gewichtsconsulente Margo Labrujere en bedenkster van Slimrun. ‘Ook geeft de persoonlijke coach van Slimrun je uitleg over gezonde voeding, vetverbranding en conditieverbetering. Vooral de laatste twee zijn echt hoofddoelen van ons bewegingsprogramma. Het is laagdrempelig, duidelijk en resultaatgericht.
Programma
Elk programma bevat twaalf tot twintig lessen, afhankelijk van het niveau. ‘Daar kan iemand zes tot tien weken op sporten. En dat voor nog geen twee euro per les’, zegt Margo. ‘Elke les start met een introductie waarin de duur wordt aangegeven Dit varieert van 17 tot 47 minuten. Daarna volgt de warming-up, een rustpauze, het actieve gedeelte en de cooling down. Via de website kan men het niveau bepalen om mee te beginnen.

De gewichtsconsulente merkte dat er behoefte is aan gestructureerde beweging zonder vast te zitten aan een abonnement, plaats of tijd. Daar wilde ze iets op bedenken, wat leidde tot deze slimme vondst. Margo: ‘Het komt allemaal tot uiting via Slimrun. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan iemand terecht op onze website www.slimrun.nl. Daar kan iedereen een programma op zijn gewenste niveau downloaden en starten waar en wanneer ze maar willen. Bijvoorbeeld in het bos, park of gewoon op straat. Te duur, geen tijd, mijn lichaam kan het niet aan of schaamte zijn met de Slimrun geen argumenten meer om niet hoeven te sporten. Je kunt immers sporten waar en wanneer je wilt.’

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margo Labrujere via
e. info@slimrun.nl en i. www.slimrun.nl. tel. 0642585820

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*