100 balpennen gratis bij YESGIFTS.NL

YESGIFTS.NL heeft een nieuwe  actie gestart waarbij klanten 100 bedrukte balpennen gratis ontvangen. Wanneer een klant een order plaatst van 500 bedrukte balpennen, dan ontvangt hij er 600.

De actie is geldig voor de balpen Nina. Dit is de best verkochte balpen uit het ruime assortiment van Yesgifts.nl . Dit type balpen is in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en staat er om bekend dat hij zo lekker schrijft.  Deze balpen is in Nederland ook bekend onder de naam balpen Baron.

De leverancier van relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfsgeschenken heeft een ruim assortiment reclamepennen met opdruk. Dus wanneer u zoekt naar pennen met logo dan kunt u altijd bij yesgifts.nl terecht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*