Horlogemerk Welder verrast in zwart, wit en kleur

Het Italiaanse Welder horloges bestaat nog geen vier jaar, maar heeft toch al een imposante collectie horloges geproduceerd. Rond, vierkant, kleurrijk, zwart of wit, met of zonder chronograaf of meerdere uurwerken in één horloge, de modellen zijn heel divers. Geestelijk vader is Italo Fontana, ook bekend van het merk U-Boat.

Dit jaar heeft Welder de K22, K24, K27, K28, K29, K30 en K31 series vernieuwd met nieuwe verrassende designs in zwart, wit en in kleur. Alle types hebben uiteraard hun grote formaat behouden en natuurlijk zit de kroon nog immer (behalve bij de K23) aan de linkerzijde van de behuizing.

Opvallend in het assortiment van Welder is de grote K29 serie met een doorsnede van 53 millimeter. Met recht mogen deze horloges XXL worden genoemd. Bovendien springen de drie uurwerken eruit. Ook de K26 serie kent bijzondere types met zijn verwisselbare kleurrijke glazen.

De Welder horloges onderscheiden zich vooral op prijsgebied van grote broer U-Boat. Waar de prijzen van U-Boat horloges pas begint rond de 1000 euro, zijn Welder horloges al verkrijgbaar vanaf 299 euro.

WatchXL is officieel dealer van het merk Welder en heeft standaard een uitgebreide collectie horloges op voorraad liggen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*