SLOS-TALENTENJACHT

SLOS-TALENTENJACHT in ‘t CROMWIEL
Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS) en Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel organiseren in april 2011 een groots opgezet talentenjacht voor jong en oud uit de gemeente Steenbergen.
Vanuit de lokale omroep kwam het idee om een talentenjacht te gaan organiseren in de gemeente Steenbergen. Niet zomaar een talentenjacht, maar een die zich kan onderscheiden van wat we nu zien op de commerciële televisiezenders. Al snel werd er contact gezocht met ontmoetingscentrum ’t Cromwiel om hier gezamenlijk aandacht aan te geven. Samen staan zij nu garant voor een fantastisch centraal gelegen opname locatie waarvan de opnames door het SLOS-TV team zal worden uitgezonden.
Een aantal punten uit hun gezamenlijk programma zijn:
Deelname aan SLOS Talentenjacht is gratis. Ook de toegang tot dit evenement is gratis voor alle deelnemers van 12 jaar en ouder woonachtig in de gemeente Steenbergen en bezoekers.
Groepen, duo’s en solisten mogen meedoen en de uitvoering mag maximaal 5 minuten duren.
De disciplines waarvoor kan worden ingeschreven zijn dans, zang, rap, muziek, cabaret en theater.

Wil je meer weten of je inschrijven, ga dan snel naar de website van www.slos.nl en/of www.cromwiel.nl en wie weet gaan jullie of jij met de SLOS-Talentenjacht Trofee 2011 naar huis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*