iLogix organiseert unieke SharePoint data management sessie

iLogix Nederland B.V.

Utrecht, 21 december 2010 – iLogix Nederland B.V., kondigt vandaag aan vanaf donderdag 20 januari 2011 een reeks van informatieve lunch and learn sessies op gebied van haar expertise, datamanagement en virtualisatie te organiseren. De eerste exclusieve lunch and learn zal in het teken staan van een veelvoorkomend probleem: ‘hoe om te gaan met de explosieve groei van ongestructureerde file gebaseerde data in Microsoft SharePoint omgevingen’.

Veel ondernemingen hebben de behoefte aan een snel en eenvoudig platform om informatie beschikbaar te stellen. Hiervoor wordt steeds meer gebruik gemaakt van SharePoint, het snelst groeiende Microsoft platform. Met Microsoft SharePoint zijn gebruikers in staat om op eenvoudige wijze portals te maken waarop men informatie en bestanden kan delen.

Deze nieuwe manier van informatie delen met Microsoft SharePoint bezorgt IT afdelingen een uitdaging. De exploderende hoeveelheid file gebaseerde data veroorzaakt een grote belasting van de beschikbare server resources, met traagheid tot gevolg. Dit wordt veroorzaakt door de beperkte schaalbaarheid van het Microsoft SharePoint platform.

iLogix en haar partners Hitachi Data Systems en STEALT Software introduceren donderdag 20 januari tijdens een interactieve Lunch and Learn sessie een unieke antwoord op dit probleem. De oplossing bestaat uit het opslaan van de ongestructureerde file gebaseerde data buiten de SharePoint omgeving. Dit gebeurd op een transparante en gestructureerde manier. Met als resultaat een mindere belasting van de resources en een sneller SharePoint platform.

“Middels de lunch and learn sessies zal iLogix samen met haar partners elke derde donderdag van de maand, op een interactieve en informatieve manier, kennis en ervaring delen. Wij hebben ervoor gekozen om de sessies kleinschalig te houden zodat er meer ruimte is voor interactie”, aldus Jochem Steman, Directeur van iLogix Nederland B.V. “Tijdens de eerste lunch and learn sessie zullen ervaren specialisten op gebied van SharePoint data management een antwoord geven op de veel gestelde vraag, hoe om te gaan met de groei van SharePoint data”.

De lunch and learn sessies van iLogix vinden elke derde donderdag van de maand plaats in Restaurant Slangevegt te Breukelen. Per lunch sessie is er ruimte voor maximaal 15 personen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich tevens inschrijven op: http://www.lunchandlearn.nl/


Over iLogix Nederland B.V. :
iLogix Nederland B.V. levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht. 
Voor meer informatie bezoek: http://www.ilogix.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*