Kibawiba.nl, dé marktplaats voor baby- en kinderartikelen is online

, , , , ,

De eerste advertentiesite puur gericht op baby- en kinderartikelen is vanaf vandaag 10 december 2010 online. Particulieren in Nederland willen graag op één plek baby- en kinderartikelen verkopen en kopen. Kibawiba.nl biedt dit gebruiksvriendelijke platform. Kibawiba.nl is er niet alleen voor particulieren, maar staat ook open voor webshops die hun artikelen willen aanbieden. Deze moeten dan wel baby en/of kindgerelateerd zijn.


Doelgroep en gebruiksgemak
Kibawiba.nl richt zich uitsluitend op baby- en kinderartikelen en onderscheidt zich hiermee van andere advertentiesites. Voor een bezoeker van Kibawiba is het gelijk duidelijk welk product er aangeboden wordt. Een adverteerder kan op een gebruiksvriendelijke manier een advertentie plaatsen. Binnen de verschillende hoofdcategorieen kan er ook eenvoudig een specificatie worden gemaakt. Hierdoor is Kibawiba.nl erg overzichtelijk voor gebruikers. Door middel van de uitgebreide zoekfunctie kan de gebruiker snel zien of het gezochte product al wordt aangeboden. Een adverteerder beschikt over een eigen  persoonlijke pagina op Kibawiba.nl. Hier kun je snel alle advertenties en persoonsgegevens beheren.

Winkels
Webshops en andere winkels die zich richten op baby- en kinderartikelen kunnen zich ook promoten op de site van Kibawiba.nl. Zij kunnen zelf advertenties aanmaken voor hun producten, maar kunnen binnenkort ook gericht adverteren op de site Kibawiba.nl

Over Kibawiba.nl
Kibawiba.nl is een initiatief van Patricia Halman en Raymond Lankreijer. Kibawiba.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat er één plek moet zijn waar particulieren baby- en kinderartikelen kunnen verkopen en aankopen. Deze plek moet gebruiksvriendelijk zijn en heeft een vrolijke uitstraling. Dit past bij de producten. Kibawiba bouwt de software zelf en past haar diensten aan de wensen van haar gebruikers aan.

www.kibawiba.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*